Spildegarden - Øystese

Butikker og tjenester i Norge

Spildegarden - Øystese

Spildegarden - Øystese

Publisert den: - Visninger: 1 496 - Del
Utskriftsvennlig versjon - PDF-versjon
Kommentarer: 70 - gjør klikk her for å se eller legge inn en kommentar
Stemmer: 134 - Resultat: 4.7

Oppdag Spildegarden: En Perle i Øystese

Spildegarden, som drives av Jane og Geir Henning, tilbyr en unik opplevelse for besøkende som ønsker å utforske siderproduksjon og nyte lokal mat. I denne artikkelen vil vi se nærmere på tilgjengelighet, betalingalternativer og fasiliteter ved gården.

Tilgjengelighet og Fasiliteter

Gården er godt utstyrt for alle besøkende. Det er inngang for personer i rullestol, samt bord for personer i rullestol. For de som trenger det, er det også parkering for personer i rullestol. Gården har kostnadsfri parkeringsplass og kostnadsfri gateparkering tilgjengelig.

Betalingsalternativer

Besøkende kan gjøre betaling med både debetkort og kredittkort. Det er også mulig å bruke NFC-betaling med mobil, noe som gjør det enkelt og praktisk for alle.

Mat og Drikke

Spildegarden tilbyr et variert utvalg av lokalprodusert mat og drikke. Fra deilige sider til smakfulle retter laget med lokale råvarer, her er noe for enhver smak. Besøkende kan også nyte wifi tilgjengelig i lokalene, noe som gir mulighet for å dele opplevelsen på sosiale medier.

Planlegging av Besøket

For best mulig opplevelse, anbefales det å planlegge besøket. Det er viktig å merke seg at avtale kreves for noen av tjenestene som tilbys. Dette sikrer at alle får den oppmerksomheten og servicen de fortjener.

Konklusjon

Alt i alt er Spildegarden en fantastisk destinasjon for dem som ønsker å lære mer om lokal mat, kulturen rundt siderproduksjon, og samtidig nyte en vakker utsikt over Hardangerfjorden. Med vennlige eiere, gode fasiliteter, og spennende smaksopplevelser, er dette stedet verdt å besøke for alle som befinner seg i nærheten av Øystese.

Du kan finne oss i

Telefonnummeret til dette Gårdsutsalg er +4791559879

Og hvis du vil sende en WhatsApp, kan du gjøre det til +4791559879

kart over Spildegarden Gårdsutsalg, Kafé, Restaurant i Øystese

Vi er åpne i følgende tider:

Dag Åpningstider
Mandag
Tirsdag
Onsdag
Torsdag
Fredag
Lørdag (I dag) ✸
Søndag

Nettstedet er

Hvis du ønsker å oppdatere noen data som du føler ikke er nøyaktig vedrørende dette portalen, vi ber om å sende en melding så vi vil fikse det ved første anledning. Takk på forhånd takk for samarbeidet.

Bilder

Videoer:
Spildegarden - Øystese
Referer dette innholdet:
Kommentarer:

Viser fra 1 til 20 av 70 mottatt kommentar(er).

Jarle Tollefsen (16.08.2025, 06:37):
Fantastisk service i nydelige omgivelser, for ikkje å snakke om produktene 🤩🤩🤩 …
Håkon Tangen (15.08.2025, 14:57):
Jeg valgte Spildegarden for å nyte litt mat fordi nettstedet deres virkelig falt i smak hos meg. Vi ønsket å utforske og smake på sider og andre produkter på stedet. Artig nok er det mange tyskere som besøker stedet, og vi fikk umiddelbart anbefalt epleskiven 😊 Vi delte en liten pølse tallerken med brød og potetsalat først. Jane var alene og ba om litt tålmodighet. Hun serverte alt raskt og var så vennlig å forklare alle rettene for oss. Vi satte pris på at produktene kom fra lokale produsenter og alt smakte eksepsjonelt godt! Eplejuicen imponerte oss stort, og selvfølgelig kjøpte vi med oss mye hjem. Vi hadde en hyggelig prat med Jane og vil absolutt anbefale alle å ta turen innom! Den vennlige og imøtekommende atmosfæren alene er verdt det!
Gro Årsnes (14.08.2025, 20:40):
Flott sted. Hyggelige og flinke mennesker som jobber der. Utrolig god opplevelse 👍👍🥂 …
Annbjørg Vik (14.08.2025, 12:28):
I slutten av mai besøkte vi Spildegarden, ein lita familiedreven cidarfabrikk ved Hardangerfjorden.
Vi nøyt deira cidar, eplesnitter og den vakre utsikten over fjorden.
Me set pris på at dei er ein liten, lokal bedrift der familien gjer alt arbeidet.
Men nokre ting kan forbetre opplevinga for besøkande, etter mi meining.
Maten dei serverer er ganske dyr, sjølv etter norske forhold. Og den lokale ostefatet kona mi bestilte kom berre med tre eller fire små bitar ost. Det var veldig lite, spesielt med tanke på prisen.
Vi hadde planlagt å ta cidaromvisninga, men etter å ha fått vite at det ville bli avgrensa til ein lysbildeserie i møterommet deira kombinert med historieforteljing, valgte vi bort. Me har besøkt mange vingårder, bryggeri og brenneri, og den delen me alltid har hatt mest glede av er å sjå fasilitetane og utstyret som produserer vinen, ølet eller whiskyen me likar. Eg forstår at dei har nokre begrensningar, men det gjorde besøket lite attraktivt for oss.
Kolbjørn Løken (11.08.2025, 07:54):
Vi var der med hunden vår og kunne sitte ute. Eg antar at hunder dessverre ofte ikkje er velkomne innandørs, slik tilfelle er i Noreg. Vi åt en veldig velsmakende eplepai og drakk den anbefalte eplejuicen. Dessverre stenger kjøkkenet omtrent en time før stengetid, så vi kunne ikkje eta som vi hadde håpa på.
Gaute Øvrebø (10.08.2025, 11:22):
Nydelige epler. Eplepai. Eplejuice og mange andre herlige ting, ikke bare laget av epler. Det er også mye informasjon om bedriftens historie, høsting, bearbeiding og mye mer. Alt presentert på en interessant og fin måte.
Dagfin Bakke (10.08.2025, 00:53):
På vei fra Nesflaten til Bergen bestemte vi oss for å stoppe for å spise lunsj på dette koselige stedet som ifølge nettsiden deres skulle ha vært åpent. Etter å ha kjørt de ekstra kilometerne mellom Norheimsund og Øystese endte vi opp på en stengt kafé. Vi fikk beskjed av en vikar at eierne hadde forlatt stedet for noen dager siden, noe som var grunnen til at kafeen var stengt. Ganske skuffende, for å være ærlig.
Så vårt råd til de som planlegger å besøke denne kafeen er å ringe på forhånd. Og til eierne, vennligst oppdater nettsiden når du stenger kafeen din for en periode.
Martin Johansen (08.08.2025, 18:37):
Fantastisk deilig mat rett fra gården. Vi nøt blåskjell, kald fjellørret, en deilig kalkunsandwich og eplepai a la modus ved bordet vårt. Alle råvarene er lokale eller kommer rett fra gården deres, til og med kalkunen i sandwichen som kom fra nabogården.
Eira Berg (08.08.2025, 13:37):
Åh, den deilige eplepaien og eplejuicen var helt fantastisk på gårdsutsalget i dag! Så friskt og lokalt, akkurat slik jeg liker det. Gleder meg allerede til neste gang jeg kan ta turen dit igjen for å nyte mer av disse herlige produktene! Takk for en flott opplevelse!
Sigve Tangen (07.08.2025, 16:48):
Fantastisk plass og deilig mat. Jeg kan virkelig anbefale å ta en tur hit for å spise. Det er hyggelig med de som driver stedet.
Svein Tellefsen (06.08.2025, 19:00):
Vi fekk eit innblikk i fruktdyrkinga på Hardangerfjorden. Veldig spennande. Syltetøyet er òg deilig. Så til fossen.
Martin Årdal (06.08.2025, 10:01):
Så koselig! Berre 12 minuttar gange frå hamna. Fantastisk fine sitteplassar både ute og inne.
Her sel dei verne omsette regionale produkt. Særlig frukt og fruktprodukt.

Vi nøt kaffi, spiste kanelbollar og koste oss med ein liten smaking av sider. Vi kjøpte og ein flaske halvtorr.

Folket der er så vennlige og hyggelige.
Eg anbefalar på det sterkaste.
Morten Tollefsen (05.08.2025, 07:30):
Fantastisk sted, herlige sittegrupper både ute og inne. Vi var heldige med været så vi kunne nyte maten utendørs. Fabelaktig fiskesuppe med skrei. Kaffe og kanelbolle var også veldig godt. Vertskapet var herlig og imøtekommende.
Kristoffer Torp (05.08.2025, 06:15):
Fantastisk mat og koselige mennesker 👍 Herlig opplevelse på gårdsutsalget!
Kirsten Aas (02.08.2025, 01:01):
Dette var virkelig et fantastisk sted, med hyggelige vertskap. Siden var nydelig og en deilig lunsj med lokale oster anbefales på det sterkeste! ♥️🇳🇴
Inger Gundersen (01.08.2025, 13:18):
Så hyggelig opplevelse med god avstand til maten, veldig trivelig ☺️☺️
Synne Lie (31.07.2025, 16:34):
Alt var fantastisk på Spildegarden. Maten, sideren, den vennlige servicen og restaurantinnredningen skapte en minneverdig opplevelse. Sterkt anbefalt!
Ingebjørg Høiland (30.07.2025, 18:31):
Jane er berre heilt fantastisk. Og sideren var ein oppleving ein gong i livet. Godt gjort, Jane, tusen takk for alt!!
Mats Kristiansen (29.07.2025, 08:06):
Så utruleg smakfull eplepai med iskrem. Pluss ein fantastisk utsikt frå terrassen og eit utval av sider og must å ta med seg heim. Haustinga byrjar i oktober og det er dessverre berre opent på laurdagar.
Ulrik Johansson (25.07.2025, 16:30):
Nydelig plassering med ekstremt vennlig service!!!! Prøv den herlige epleskiven!

Flere kommentarer:

Legg til en kommentar
Sikkerhetskode
(Hvis du ikke forstår tegnene i bildet, oppdater siden)
Merk: E-posten din vil aldri bli publisert på denne siden.
Hjelp oss å holde dette nettstedet fritt for fornærmelser eller irriterende kommentarer.